Se særligt udvalgte Søren Lund Møbler på Clerkenwell Design Week i London.

Clerkenwell er hjemsted for kreative virksomheder og arkitekter, hvilket gør området til et af de vigtigste designhubs i verden.
For at fejre dette rige og forskelligartede samfund har Clerkenwell Design Week skabt et udstillingsvindue af førende britiske og internationale mærker og virksomheder, der præsenteres i en række showroom-arrangementer, udstillinger og særlige installationer, der finder sted på tværs af området.

Den prisbelønnede Clerkenwell Design Week  fejrer sit 9. år i maj 2018  fra den 22-24. Clerkenwell Design Week  har etableret sig som Storbritanniens førende uafhængige designfestival og tiltrækker hvert år det internationale design samfund til dette lille område i London i tre dage.

Vi håber vores dygtige forhandler Another County, får stor succes med udstillingen af udvalgte Søren Lund Møbler.

Adressen er Spa Fields, Northampton Road EC1R 0DF

For yderligere informationer, klik her.