Klassiske linjer

Om Søren Lund

2023 er et ganske særligt år for Søren Lund Møbler. Vi kan nemlig fejre vores 60-års jubilæum, og vi vil ikke kunne fejre dette uden alle vores gode kunder.

Vi er stolte over at have bevaret vores produktion og produktudvikling på vores egen fabrik i Danmark. Stolte traditioner og godt håndværk har igennem alle årene været de bærende værdier for Søren Lund. Passionen for design, materialer og detaljer er drivkraften for os – såvel i dag som for 60 år siden.

Siden Søren Lund tegnede og fremstillede sin første sofa SL 88 i værkstedet, har vi forfulgt de samme mål om at fremstille møbler i høj kvalitet, med stor funktionalitet og holdbarhed.

 

 Så det er ikke bare Søren Lund Møbler der kan fejre 60-års jubilæum, det kan SL 88 sofaen også. I anledning af dette jubilæum relanceres og produceres et begrænset antal nummererede jubilæumsudgaver af SL 88.

Jubilæumsudgaven tilbydes i to udgaver; en i sort ”Hampton” læder og en i stof ”Rømø 67-160/552”. Begge modeller med en ny smuk sokkel i rustfrit stål, som understreger sofaens klassiske linjer med et moderne twist.

Søren Lund fortæller: ”Med min håndværksmæssige baggrund og interesse for møbeldesign faldt det mig helt naturligt selv at starte med at designe og lave sofaer samt stole.

For mig har det altid handlet om, at kvaliteten skulle være i højsædet, og at vores kunder ville blive glade for valget af et Søren Lund møbel. Vores design har altid været tidløst og holder i mange år, ja sågar i generationer, har vi oplevet.

Principperne er i øvrigt helt i tråd med tiden, hvor bæredygtighed er i fokus. Det er ikke nyt for os, for det har vi arbejdet efter i alle årene. Jeg er stolt af det, vi har opnået igennem årene, og taknemlig for engagementet hos vores medarbejdere og fra vores loyale kunder.”

Et SØREN LUND møbel er blevet udviklet med funktionalitet og æstetik for øje som kombinerer kvalitet og Dansk Design. Resultatet er blandt andet et fleksibelt sofa­system med et utal af idéer, dette ­giver dig muligheden for at give møblerne dit personlige udtryk i ­opbygningen af det færdige produkt.

Mere end 60 års produktion af polstermøbler, specielt moderne og tidløse sofaer i et stort og varieret sortiment, som opfylder forbrugerens krav til kvalitet og komfort.

SØREN LUND sofa koncept er opbygget omkring to basis ­modeller med forskellige sædedybder og en serie af standardstørrelser, som også kan laves i speciel mål hvis det ønskes, afhængig af dine ­ønsker og behov.

Kombiner din egen personlige og individuelle sofa. Giv dig tid til at studere vores hjemmeside, og vælg så det rigtige møbel til dit hjem.

Søren Lund